BLUEBOOK

Evo linka na MixCloud upload prve epizode emisije Duga nota pod nazivom Bluebook koja je išla uživo na Yammat FM 102.5 u subotu 6. travnja: Veselim se vašim komentarima i pozivam da nas slušate za tri tjedna. Photo by Flacio Gasperini

Photo by Flavio Gasperini

Ovako je počela prva epizoda emisije Duga nota:

Dobar večer ljudi. Ja sam Mladen Vukmir i tu sam da vam tijekom idućih mjeseci ispričam priču o klincima koji su odrastali u doba dok je rock vladao zemljom.

Zamislite jednog takvog klinca kako u polumraku sobe, sa slušalicama na ušima i zagledan u omot ploče u rukama sluša rock album sa kojeg dopire glazba koja savršeno odražava njegove osjećaje. Za njega na ovome svijetu ne postoji ništa drugo osim glazbe koja ga obuzima, koju svira netko koga on ranije nije poznavao, ali tko kao da točno zna što on osjeća.

Od toga trenutka oni pripadaju jedan drugome. Taj osjećaj pronalaženja u glazbi nositi će ovaj dječak sa sobom cijeloga života. Duga nota baby!

U međuvremenu smo doživjeli da o emisiji Duga nota izvijesti famozni Stražarni lopov, vodeći rock blog u regiji. Zahvaljujemo!

Facebook Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. DUGA NOTA | iNFORMATION by Mladen Vukmir - 2019-04-09

    […] Posveta AB od MV iz prve epizode emisije Duga nota pod nazivom Bluebook: […]

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: